logo

Om oss

Vad är bakgrunden till sajten?

När jag först började nätdejta visste jag att det skulle bli svårt atthitta min perfekta partner. Men det jag inte insåg var att det även skulle blisvårt att hitta den perfekta dejtingsajten! Efter att ha kämpat för att hittaden bästa plattformen för mina behov tänkte jag att det skulle vara en bra idéatt ta fram en hemsida som kunde jämföra olika plattformar på ett smidigt sätt.Och det blev startskottet för den här sajten!

Vad erbjuder vi?

Vi har ett drivet team vars mål det är att hjälpa till att navigerabland svenska dejtingsajter. Vi recenserar nya sajter och håller oss ajour mednya funktioner som testas på befintliga plattformar. Vi försöker hålla vårtinnehåll uppdaterat så att du kan känna dig säker på att du får rättvisandeinformation gällande vad de olika sajterna har att erbjuda. Sist men inte minsttittar vi på de praktiska detaljerna såsom pris och integritet, så att det ska blilättare för dig att välja rätt sajt.

Låter toppen! Vad är haken?

Tyvärr är vi inte Amor, och vi har inte en magisk pil vi kan skjuta digmed. Vår sajt kommer att hjälpa dig välja den bästa dejtingplattformen för dig,men vi kan inte garantera att du kommer att hitta din själsfrände. Vi kommeratt göra vårt bästa för att förenkla för dig, men i slutändan hänger det pådig!